چلو مرغ به سبک نی نی سایت: 25 راز خوشمزگی!
چلو مرغ یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است. اما راز یک چلو مرغ خوشمزه چیست؟ ما در این پست، 25 نکته کلیدی و تجربه کاربران نی نی سایت را برای تهیه یک چلو مرغ لذیذ جمع آوری کرده ایم.
با ما همراه باشید تا با این نکات ساده، طعم چلو مرغ خود را ارتقا دهید!
- ✔️مرغ را با ادویه های مناسب مزه دار کنید: زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر و پیاز رنده شده از جمله بهترین گزینه ها هستند.
- ✔️برای از بین بردن بوی زهم مرغ، آن را قبل از پخت با کمی آبلیمو یا سرکه بشویید.
- ✔️مرغ را قبل از سرخ کردن، حتماً خشک کنید تا روغن به اطراف نپاشد.
- ✔️در هنگام سرخ کردن مرغ، حرارت را زیاد نکنید تا مرغ نسوزد و مغز پخت شود.
- ✔️برای تهیه سس مرغ، از پیاز داغ فراوان استفاده کنید.
- ✔️رب گوجه فرنگی را قبل از اضافه کردن به سس، کمی تفت دهید تا رنگ باز کند و طعم خامی آن از بین برود.
- ✔️برای خوش طعم شدن سس، از ادویه های معطر مانند دارچین، هل و زنجبیل استفاده کنید. (به مقدار خیلی کم)
- ✔️مقدار آب سس را متناسب با حجم مرغ تنظیم کنید.
- ✔️برای طعم بهتر، میتوانید از زعفران دم کرده در سس مرغ استفاده کنید.
- ✔️اجازه دهید مرغ با حرارت ملایم در سس بپزد تا طعم سس را به خود بگیرد.
- ✔️در اواخر پخت، کمی کره به سس اضافه کنید تا طعم آن غنی تر شود.
- ✔️برای سرو چلو مرغ، برنج را به صورت کته یا آبکش تهیه کنید.
- ✔️برای داشتن ته دیگ خوشمزه، از سیب زمینی، نان لواش یا کاهو استفاده کنید.
- ✔️در هنگام دم کشیدن برنج، کمی روغن کرمانشاهی به آن اضافه کنید تا عطر و طعم بی نظیری پیدا کند.
- ✔️چلو مرغ را با ترشی، ماست و خیار یا سالاد شیرازی سرو کنید.
- ✔️به جای رب گوجه فرنگی، میتوانید از پوره گوجه فرنگی تازه استفاده کنید.
- ✔️برای داشتن مرغ آبدار، میتوانید آن را در فر بپزید.
- ✔️در صورت تمایل، میتوانید از قارچ، فلفل دلمه ای و هویج خرد شده در سس مرغ استفاده کنید.
- ✔️اضافه کردن یک قاشق غذاخوری آبلیمو به سس مرغ، طعم آن را متعادل می کند.
- ✔️میتوانید برای تنوع، از آلو خورشتی یا برگه زردآلو در سس مرغ استفاده کنید.
- ✔️اگر سس مرغ خیلی غلیظ شد، کمی آب به آن اضافه کنید.
- ✔️برای تزئین چلو مرغ، از خلال پسته، خلال بادام و زرشک استفاده کنید.
- ✔️قبل از اضافه کردن مرغ به سس، آن را کمی در روغن تفت دهید تا رنگ بگیرد.
- ✔️بهرهگیری از پودر پاپریکا در سس مرغ، طعم دودی و جذابی به آن می بخشد.
- ✔️در صورت تمایل، میتوانید از یک تکه چوب دارچین در سس مرغ استفاده کنید و در پایان پخت آن را خارج کنید.

نوش جان!
چلو مرغ به سبک نی نی سایتی ها: 25 تجربه خوشمزه!
1. راز مرینت جادویی:
خیلی از مامانای نی نی سایت میگن راز یه چلو مرغ خوشمزه، تو مرینت مرغ قبل از پختنه. با پیاز، سیر، آبلیمو، زعفرون، فلفل سیاه و یه کم روغن زیتون مرینتش کنین و بذارین حداقل 2 ساعت بمونه. بعضی ها هم ماست و پاپریکا رو پیشنهاد میدن. یه سری هم اعتقاد دارن سس مایونز مرغ رو خیلی ترد و خوش طعم میکنه!اگه وقت دارین، یه شب تا صبح مرینت بشه که عالی میشه. مرینت با رب انار هم طعم جالبی به مرغ میده. زنجبیل رنده شده هم میتونه طعم خاصی ایجاد کنه. یادتون نره نمک رو آخر سر بزنید که مرغ سفت نشه.
2. تفت دادن، کلید طعم:
اول مرغ رو با حرارت بالا تفت بدین تا رنگش برگرده. این کار باعث میشه آب مرغ حفظ بشه و خشک نشه. تو همون روغن پیاز داغ درست کنین و بعد مرغ رو بهش اضافه کنین. بعضی ها یه کوچولو شکر به پیاز داغ اضافه میکنن تا کاراملی بشه و طعم بهتری داشته باشه. تفت دادن با کره هم طعم خیلی خوبی به مرغ میده. اضافه کردن فلفل دلمه ای موقع تفت دادن هم عطر خوبی ایجاد میکنه. یادتون نره ادویه ها رو هم موقع تفت دادن اضافه کنین تا عطرشون بلند بشه. اگه از رب گوجه فرنگی استفاده میکنین، اون رو هم با پیاز و مرغ تفت بدین.
3. سس خوشمزه، عامل رطوبت:
برای سس چلو مرغ از ترکیب رب گوجه فرنگی، پیاز داغ، زعفرون، ادویه ها و یه کم آب استفاده کنین. بعضی ها یه قاشق غذاخوری رب انار هم به سس اضافه میکنن. برای اینکه سس براق بشه، یه قاشق کره بهش اضافه کنین. میتونین از پوره گوجه فرنگی به جای رب استفاده کنین. یه کوچولو آبلیمو یا آب نارنج هم میتونه طعم سس رو بهتر کنه. اگه دوست دارین سس تند باشه، یه کم فلفل قرمز اضافه کنین. برای غلیظ شدن سس، میتونین یه کم آرد رو تفت بدین و بهش اضافه کنین.
4. پخت ملایم، رمز نرمی:
مرغ رو با حرارت ملایم بپزین تا کاملا نرم بشه و از استخوان جدا بشه. اگه از زودپز استفاده میکنین، حواستون باشه که مرغ له نشه. میتونین مرغ رو داخل فر هم بپزین. اگه آب سس کم بود، یه کم آب جوش بهش اضافه کنین. برای جلوگیری از سوختن ته قابلمه، میتونین از شعله پخش کن استفاده کنین. وقتی مرغ پخت، بذارین یه کم سس غلیظ بشه. قبل از سرو، یه کم زعفرون دم کرده روی مرغ بریزین.





