نی‌ نی سایت

۲۱ ایده شام متفاوت: برگرفته از تجربیات نی نی سایت




۲۱ ایده شام متفاوت: برگرفته از تجربیات نی نی سایت

همه ما گاهی اوقات درگیر این سوال می شویم که “امشب چی درست کنم؟” تکراری شدن غذاها می‌تواند باعث شود هم خودمان و هم خانواده مان از غذا خوردن لذت نبریم. برای همین، گشتی در نی نی سایت زدم تا از تجربیات مادران خلاق برای شام های متفاوت ایده بگیرم. این شما و این هم ۲۱ پیشنهاد جذاب:

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

این لیست حاصل جمع آوری نظرات مختلف از تاپیک های متعدد در نی نی سایت است. امیدوارم برای شما هم مفید باشد:

  • ✔️

    کتلت عدس:

    یه کتلت خوشمزه و مقوی با عدس پخته و سبزیجات معطر.
  • ✔️

    خوراک لوبیا چیتی با قارچ:

    یه خوراک گیاهی و خوش طعم با طعم دهنده های متنوع.
  • ✔️

    دمپخت گوجه با مرغ ریش ریش:

    یه غذای راحت و سریع با طعم و عطر دلچسب.
  • ✔️

    املت اسفناج و قارچ:

    یه املت مقوی و پرخاصیت برای شام سبک.
  • ✔️

    پیتزای خانگی با نان تست:

    یه پیتزای فوری و خوشمزه با مواد دلخواه.
  • ✔️

    کوفته تبریزی کوچک:

    کوفته های کوچک و خوشمزه که سریعتر پخته می شوند.
  • ✔️

    ماکارونی با سس پستو:

    یه ماکارونی متفاوت با طعم ریحان و پنیر.
  • ✔️

    عدس پلو با کشمش و خرما:

    یه عدس پلو شیرین و مقوی.
  • ✔️

    کشک بادمجان قالبی:

    یه کشک بادمجان شیک و مجلسی.
  • ✔️

    کوکو سبزی با سیب زمینی رنده شده:

    یه کوکو سبزی حجیم تر و سیر کننده تر.
  • ✔️

    نرگسی اسفناج:

    یک غذای سنتی و خوشمزه با اسفناج و تخم مرغ.
  • ✔️

    خورش قیمه بادمجان:

    یک خورش قیمه با طعم و مزه متفاوت با اضافه کردن بادمجان.
  • ✔️

    دلمه برگ مو:

    یک غذای خوشمزه و پرطرفدار برای مهمانی‌ها.
  • ✔️

    املت پیتزایی:

    یک املت با طعم پیتزا.
  • ✔️

    آش رشته:

    یک آش سنتی و خوشمزه که در فصل سرما بسیار مطبوع است.
  • ✔️

    سالاد الویه قالبی:

    سالاد الویه ای که به شکل های مختلف قالب زده شده است.
  • ✔️

    فلافل خانگی:

    یک غذای گیاهی و خوشمزه که می‌توانید آن را در خانه تهیه کنید.
  • ✔️

    کباب تابه ای با سس انار:

    یک کباب تابه ای خوشمزه و متفاوت با سس انار.
  • ✔️

    مرغ ترش شمالی:

    یک خورش خوشمزه و معطر با طعم ترش و ملس.

نوش جان!





21 ایده شام متفاوت از نی نی سایت: خلاصه تجربیات

21 ایده شام متفاوت از نی نی سایت: خلاصه تجربیات

1. پاستا با سس پستو و میگو

یکی از محبوب‌ترین پیشنهادات نی نی سایتی‌ها برای یک شام متفاوت، پاستا با سس پستو خانگی و میگو است. میگو طعم خاصی به پاستا می‌دهد و سس پستو با ریحان تازه عطر دلپذیری ایجاد می‌کند. می‌توانید از پاستا پنه یا فوسیلی استفاده کنید. برای تهیه سس پستو می‌توانید ریحان، سیر، پنیر پارمسان، روغن زیتون و مغز گردو را با هم مخلوط کنید. میگو را قبل از اضافه کردن به پاستا تفت دهید. به پاستا در آخر کمی آبلیمو اضافه کنید. می‌توانید از گوجه گیلاسی کبابی هم استفاده کنید.

2. کوکو سبزی رولتی با نان لواش

به جای کوکو سبزی معمولی، آن را رولتی تهیه کنید و داخل نان لواش بپیچید. با این روش هم ظاهر غذا جذاب‌تر می‌شود و هم خوردن آن راحت‌تر است. می‌توانید داخل رول‌ها از مواد دیگری مثل پنیر خامه‌ای و گردو هم استفاده کنید. کوکو سبزی را نازک پهن کنید تا راحت تر رول شود. در صورت تمایل می‌توانید قبل از سرو کردن، رول‌ها را کمی در روغن تفت دهید. به کوکو سبزی کمی زرشک و گردو خرد شده اضافه کنید. از ماست موسیر به عنوان سس استفاده کنید.

3. تاکو با گوشت چرخ کرده یا مرغ

تاکو یک غذای مکزیکی خوشمزه است که به راحتی در خانه قابل تهیه است. نان تاکو را می‌توانید از فروشگاه‌ها تهیه کنید یا خودتان درست کنید. داخل تاکو را با گوشت چرخ کرده یا مرغ مزه‌دار شده، کاهو، گوجه فرنگی، پیاز و سس مخصوص پر کنید. برای مزه دار کردن گوشت از ادویه های مخصوص تاکو استفاده کنید. می‌توانید از لوبیا پخته شده هم در تاکو استفاده کنید. از پنیر چدار رنده شده استفاده کنید. سس مخصوص تاکو را با ماست یونانی، سس تند و ادویه جات تهیه کنید.

4. گراتن سیب زمینی و قارچ

گراتن سیب زمینی و قارچ یک غذای خوشمزه و سیر کننده است که با سیب زمینی، قارچ، خامه و پنیر پیتزا تهیه می‌شود. برای تهیه گراتن، سیب زمینی و قارچ را ورقه ورقه کنید و در ظرف مناسب بچینید. بین لایه‌ها خامه و پنیر پیتزا بریزید و در فر بپزید. می‌توانید از گوشت چرخ کرده تفت داده شده هم استفاده کنید. به جای خامه از سس بشامل استفاده کنید. از سیر و پیاز خرد شده برای طعم دادن به قارچ استفاده کنید. حتما پنیر پیتزا روی آن را بپوشاند.

5. بورک گوشت یا اسفناج

بورک یک غذای ترکیه‌ای خوشمزه است که با خمیر یوفکا و مواد میانی مختلف تهیه می‌شود. می‌توانید بورک را با گوشت چرخ کرده، اسفناج، پنیر یا سبزیجات دیگر پر کنید. خمیر یوفکا را به صورت لایه‌ای پهن کنید و مواد میانی را بین لایه‌ها قرار دهید. بورک را در فر بپزید تا طلایی شود. برای طلایی شدن روی بورک زرده تخم مرغ بمالید. از روغن مایع بین لایه های یوفکا استفاده کنید. به جای فر میتوانید بورک را در تابه سرخ کنید.

6. فلافل خانگی با نان پیتا

فلافل یک غذای خاورمیانه‌ای است که با نخود چرخ شده، ادویه‌جات و سبزیجات معطر تهیه می‌شود. فلافل را می‌توانید در خانه تهیه کنید و داخل نان پیتا با سس تاهینی و سبزیجات سرو کنید. نخود را حداقل ۲۴ ساعت خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید. برای طعم دار کردن فلافل از زیره، گشنیز و پودر انبه استفاده کنید. فلافل را در روغن فراوان سرخ کنید. نان پیتا را کمی گرم کنید. از خیارشور و گوجه فرنگی خرد شده هم استفاده کنید.

7. املت اسپانیایی (تورتیلا)

املت اسپانیایی یک غذای ساده و خوشمزه است که با سیب زمینی، پیاز و تخم مرغ تهیه می‌شود. سیب زمینی و پیاز را خرد کنید و در روغن سرخ کنید. تخم مرغ‌ها را با نمک و فلفل بزنید و به سیب زمینی و پیاز اضافه کنید. املت را در تابه بپزید تا سفت شود. میتوانید از فلفل دلمه ای رنگی هم استفاده کنید. بهتر است از روغن زیتون برای سرخ کردن سیب زمینی و پیاز استفاده کنید. املت را به صورت سرد یا گرم سرو کنید.

8. کشک بادمجان کبابی

به جای سرخ کردن بادمجان، آن را کبابی کنید تا طعم دودی و لذیذتری داشته باشد. کشک بادمجان کبابی را با گردو، پیاز داغ و نعناع داغ تزیین کنید. بادمجان ها را قبل از کباب کردن کمی نمک بزنید. برای طعم بهتر از سیر رنده شده در کشک بادمجان استفاده کنید. می‌توانید کشک بادمجان را با نان بربری یا لواش سرو کنید. برای تزیین از پیاز داغ چیپسی استفاده کنید. از کشک محلی استفاده کنید.

9. عدسی با طعم متفاوت

عدسی را با کمی ادویه کاری و زنجبیل طعم دار کنید تا طعم جدیدی به آن ببخشید. می‌توانید به عدسی کمی آبلیمو یا سرکه بالزامیک هم اضافه کنید. از سیب زمینی نگینی خرد شده در عدسی استفاده کنید. برای تزیین از جعفری خرد شده استفاده کنید. برای لعاب دار شدن عدسی، کمی آرد تفت داده شده به آن اضافه کنید. از پیاز داغ فراوان استفاده کنید. به عدسی کمی رب گوجه فرنگی اضافه کنید.

10. سوپ جو با شیر و خامه

سوپ جو را با شیر و خامه بپزید تا طعم خامه‌ای و لذیذتری داشته باشد. می‌توانید به سوپ جو کمی سبزیجات خرد شده مثل هویج و جعفری هم اضافه کنید. از جو پرک استفاده کنید تا سوپ سریعتر آماده شود. برای طعم بهتر از آب مرغ یا آب گوشت استفاده کنید. قبل از اضافه کردن شیر و خامه، سوپ را از روی حرارت بردارید. از قارچ تفت داده شده در سوپ استفاده کنید. به سوپ کمی فلفل سیاه اضافه کنید.

11. مرغ ترش گیلانی

مرغ ترش گیلانی یک غذای خوشمزه و معطر است که با گردو، رب انار، سبزیجات معطر و مرغ تهیه می‌شود. برای تهیه مرغ ترش، مرغ را در مخلوط گردو، رب انار، سبزیجات معطر و ادویه جات مزه‌دار کنید و در فر بپزید. از سبزیجات معطر محلی گیلان مانند چوچاق و خالواش استفاده کنید. می‌توانید مرغ را قبل از پختن کمی سرخ کنید. برای طعم ترش بیشتر از آبغوره استفاده کنید. مرغ ترش را با برنج سرو کنید. گردو را آسیاب کنید تا سس غلیظ تری داشته باشید.

12. سالاد الویه قالبی

سالاد الویه را به صورت قالبی سرو کنید تا ظاهر زیباتری داشته باشد. سالاد الویه را در قالب مورد نظر بریزید و در یخچال قرار دهید تا سفت شود. می‌توانید قالب را با سلفون بپوشانید تا سالاد راحت تر از قالب جدا شود. برای تزیین از خیارشور، گوجه فرنگی و هویج استفاده کنید. از ژامبون مرغ به جای کالباس استفاده کنید. به سالاد الویه کمی آبلیمو اضافه کنید. از سس مایونز کم چرب استفاده کنید.

13. کتلت مرغ با سبزیجات

به جای کتلت گوشت، کتلت مرغ با سبزیجات تهیه کنید. کتلت مرغ با سبزیجات علاوه بر طعم خوب، بسیار مغذی و سالم است. از سیب زمینی پخته شده، هویج رنده شده و جعفری خرد شده در کتلت استفاده کنید. برای طعم بهتر از پودر سیر و پیاز استفاده کنید. کتلت ها را در روغن کم سرخ کنید. از آرد سوخاری برای پوشش کتلت ها استفاده کنید. کتلت مرغ را با نان یا برنج سرو کنید.

14. دلمه فلفل دلمه ای رنگی

دلمه فلفل دلمه ای رنگی علاوه بر طعم خوب، ظاهر بسیار جذابی هم دارد. فلفل دلمه ای ها را با مخلوط برنج، گوشت چرخ کرده، سبزیجات معطر و ادویه جات پر کنید و در فر بپزید. برای طعم ترش از رب انار یا آبلیمو استفاده کنید. از سبزیجات معطر مانند ترخون و مرزه استفاده کنید. دلمه ها را در سس گوجه فرنگی بپزید. روی دلمه ها کمی پنیر پیتزا بریزید. دلمه فلفل دلمه ای را با ماست سرو کنید.

15. سوسیس بندری خانگی

به جای خرید سوسیس بندری آماده، آن را در خانه تهیه کنید. با این روش می‌توانید از مواد اولیه سالم و مرغوب استفاده کنید. سوسیس را خرد کنید و با پیاز و سیب زمینی تفت دهید. به سوسیس بندری رب گوجه فرنگی، ادویه جات و فلفل فراوان اضافه کنید. از سوسیس گیاهی هم می‌توانید استفاده کنید. سیب زمینی ها را نگینی خرد کنید. سوسیس بندری را با نان باگت سرو کنید.

16. لازانیا با گوشت و سبزیجات

لازانیا را با گوشت و سبزیجات مختلف تهیه کنید. می‌توانید از قارچ، فلفل دلمه ای، اسفناج و کدو سبز در لازانیا استفاده کنید. برای تهیه سس بشامل از شیر، آرد و کره استفاده کنید. از پنیر ریکوتا هم می‌توانید در لازانیا استفاده کنید. لازانیا را در فر بپزید تا طلایی شود. از ورقه های لازانیا پیش پخت استفاده کنید. روی لازانیا را با پنیر پیتزا بپوشانید.

17. پیراشکی گوشت یا سیب زمینی

پیراشکی یک غذای خوشمزه و مناسب برای مهمانی‌ها است. پیراشکی را می‌توانید با گوشت، سیب زمینی، پنیر یا سبزیجات دیگر پر کنید. خمیر پیراشکی را خودتان تهیه کنید یا از خمیر آماده استفاده کنید. پیراشکی ها را در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند. برای طعم بهتر از پیاز داغ و سیر در مواد میانی استفاده کنید. روی پیراشکی ها کنجد بپاشید. پیراشکی ها را با سس کچاپ یا سس مایونز سرو کنید.

18. پیتزا خانگی با خمیر نان تست

برای تهیه یک پیتزای سریع و آسان، از خمیر نان تست استفاده کنید. روی نان تست را با سس پیتزا، پنیر پیتزا و مواد دلخواه خود پر کنید و در فر بپزید. می‌توانید از قارچ، فلفل دلمه ای، ژامبون و زیتون استفاده کنید. برای تهیه سس پیتزا از رب گوجه فرنگی، آویشن و سیر استفاده کنید. پیتزا را در فر از قبل گرم شده بپزید. از پنیر پیتزای رنده شده استفاده کنید. پیتزا را بعد از پختن برش بزنید و سرو کنید.

19. ساندویچ رست بیف خانگی

رست بیف را در خانه تهیه کنید و ساندویچ های خوشمزه درست کنید. گوشت گوساله را مزه‌دار کنید و در فر بپزید تا نرم و آبدار شود. رست بیف را برش بزنید و با سس مخصوص، خیارشور و گوجه فرنگی داخل نان ساندویچی سرو کنید. برای تهیه سس مخصوص از سس مایونز، خردل و سس ورچسترشایر استفاده کنید. از نان باگت برای تهیه ساندویچ استفاده کنید. به ساندویچ کاهو اضافه کنید. ساندویچ رست بیف را با سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید.

20. خوراک لوبیا با قارچ

به خوراک لوبیا قارچ اضافه کنید تا طعم متفاوتی داشته باشد. قارچ را خرد کنید و با پیاز تفت دهید. قارچ را به خوراک لوبیا اضافه کنید و بگذارید جا بیفتد. از لوبیا چیتی استفاده کنید. برای طعم بهتر از رب گوجه فرنگی و ادویه جات استفاده کنید. به خوراک لوبیا کمی آبلیمو اضافه کنید. خوراک لوبیا را با نان سرو کنید.

21. پوره سیب زمینی با طعم های مختلف

پوره سیب زمینی را با طعم های مختلف امتحان کنید. می‌توانید به پوره سیب زمینی سیر، جعفری، پیازچه یا پنیر اضافه کنید. سیب زمینی ها را آب پز کنید و بعد از له کردن با شیر و کره مخلوط کنید. برای طعم بهتر از نمک، فلفل و جوز هندی استفاده کنید. پوره سیب زمینی را با گوشت، مرغ یا سبزیجات سرو کنید. از سیب زمینی آردی استفاده کنید. پوره سیب زمینی را با سس گراوی سرو کنید.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا